De techniek

3362x-960x325

Body Stress Release is een techniek die het lichaam aanzet om vastgezette spierspanning (bodystress) los te laten (release). Dit met als doel om een zo optimaal mogelijke staat van gezondheid te bereiken.

De spierspanningen worden volgens bepaalde patronen vast gezet in het lichaam. Body Stress Release practitioners zijn opgeleid om deze patronen te herkennen het uitvoeren van testen op het lichaam. De techniek bestaat uit het geven van lichte drukimpulsen op de juiste plaats en in de juiste richting op het lichaam. De drukimpulsen zetten het lichaam aan tot het loslaten van de vastgezette spanning. Zodra de spanning loslaat, krijgt het zenuwstelsel stap voor stap de ruimte om het lichaam weer op de juiste manier aan te sturen en goed te laten functioneren. Er ontstaat weer communicatie tussen de hersenen en het zenuwstelsel. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en de klachten zullen afnemen en verdwijnen.

De BSR techniek is zacht en vriendelijk en is gebaseerd op een diep respect voor de wijsheid van het lichaam en het aangeboren vermogen zichzelf te genezen. Zo is deze milde techniek  geschikt  voor iedereen; van pasgeboren tot oud, gezond of ziek.


Body Stress ReleaseBehandelbare klachten | De behandeling | De effectenAfspraak maken?